Autoridades Sanitarias

Pensar massa és contraproduent. Segur. I si no arriben les convalidacions rebentaré. Massa temps per pensar. Rumiar. I acabo capficat, amb pensaments boirosos que m’ofeguen. Com l’aire, dens. Com les parets on m’estintolo. Com la teva alegria que potser havia oblidat. Com el petó que no t’havia demanat. És contraproduent. Segur. Segur. I els pensaments m’ofeguen. Com l’aire que no t’havia demanat. Com les parets denses. Com la teva alegria on m’estintolo. Com el petó que potser havia oblidat. És contraproduent. Segur. Segur. Segur. Com l’aire on m’estintolo. Com les parets que potser havia oblidat. Com la teva alegria, que no t’havia demanat. Com el petó dens. Contraproduent. Segur.

Las Autoridades Sanitarias advierten: pensar demasiado puede chamuscarle la neurona.

El dia fa olor de parets denses.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Autoridades Sanitarias

 1. Goony diu:

  Abans, després de llevar-me i dutxar-me em quedava una estona sentat al llit, gairabé despullat, únicament pensant. Pensant en fets passats, presents i futurs i l’únic que em feia era mal. Ara ja no ho faig i estic més bé, molt més tranquil, sense pensaments intrusos que em feien crear ansietat. Quan te n’adonis que estàs pensant massa intenta dir prou, intenta fer alguna cosa per no pensar més.

 2. govinda diu:

  En Goony té raó, a vegades tenim tendència a donar massa voltes a una mateixa idea i això no és bó, el problema es que hem de ser nosaltres mateixos qui ho hem de veure.

 3. mon diu:

  stop it! stop it!

  va, vinga, em fas un foradet akest finde? i xerrem. fa?

 4. acollida diu:

  Init, rei: domines com ningú el material literari i hi saps jugar, tenir-lo al teu servei. El text, boníssim, com sempre.
  Ara bé: vigila. Hi ha persones que quan pateixen, escriuen. N’hi ha d’altres que escriuen per patir. Cal saber-ho. El desconcert, el dolor,l’ansietat… són coses que existeixen, però també es poden crear.

 5. acollida diu:

  Falens… calladeta tic més mona… de vegades no me’n recordo… falens.

Els comentaris estan tancats.