Cansat

M’he adormit. Avui m’he adormit i m’he llevat boirós, cansat, i massa tard per intentar arribar al collons de secretaria abans que tanquin. Hi hauré d’anar a la tarda. Mentre esmorzo, resignat, recordo els primers dies de gestions per reingressar a la universitat, llevant-me molt d’hora sense problemes, per fer totes les gestions abans d’anar a treballar. I si faltava alguna cosa, l’endemà em tornava a llevar d’hora i la feia. Ben d’hora, vaig fer un munt de viatges de secretaria en secretaria.

I avui m’he adormit. He sentit el despertador, sí, però he estat incapaç de llevar-me. Em sentia cansat com si no hagués dormit. Potser tanta burocràcia comença a cremar-me l’ànim. Potser per això dono tantes voltes al llit sense poder dormir.

El dia fa una olor fastigosament realista.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Cansat

 1. Niqmad diu:

  La burrocràcia universitària és de les pitjors… Jo vaig anar fins a la UAB a fer es gestions per al títol (gairebé 1 hora per arribar-hi) i quan hi vaig ser em van dir que no podein fer res perquè se’ls havia espatllat el servidor… I quan els vaig reclamar el full de queixes, em van dir que també funcionava a través d’internet, o sigui que tampoc nava… quina enrabiada vaig agafar!

 2. acollida diu:

  Cansat. L’estrany seria que no ho estiguessis! Cony d’Universitats…

 3. mon diu:

  jo tb estic cansada… a l’hora d’anar a dormir.
  cansada d’intencions que no s’entenen, de plans que es trenquen, d’expectatives k es desfan, de mi mateixa…

Els comentaris estan tancats.