De cretins

Estava afamat. Cansat. Perdut. Espantat. I vam acabar d’arruinar-li el dia.

Es va menjar tota la fruita que dúiem mentre, en va, intentàvem atrapar-lo. Tot i cansat, resulta molt, molt àgil. O potser la por et torni més agil.

Quan el vam tenir ben a prop, mig metre a tot estirar, acorralat, tenia tanta por que es va pixar sense deixar de buscar una sortida. Sense deixar d’ensenyar unes dents que feien molt de respecte.

I en un moment va treure forces d’on no n’hi quedaven. I se’ns va escapar quan ens pensàvem que el teníem.

Una estona després, quan ja ens havíem rendit, el vam veure caure exhaust sobre una pedra. I allà es va quedar. Sense deixar de vigilar-nos.

I, francament, m’agradaria saber qui és el fill de la gran puta que et volia a casa per sentir la seva vida més plena. I qui és el fill de la gran puta que ja no t’hi vol. I qui és el fill de la gran puta que et va alliberar al Montgrí.

El vespre fa olor d’ignorants amb massa peles.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: De cretins

 1. bitxo diu:

  init, ignorants i fills de la gran puta amb massa peles. Tu ho has dit. Hi ha gent que té un cor de pedra o, simplement, que no té cor

 2. dunna diu:

  sembla que avui calgui només fullejar un catàleg per tenir a casa el primer que et vengui en gana posseir, sigui el que sigui, ens creiem amb dret a tot però tanmateix no podem inventar el diner que permeti comprar allò bàsic, el respecte i l’estima a la vida

 3. acollida diu:

  Els ignorants amb massa peles i els ignorants amb massa poder són les dues espècies més perilloses del planeta. I la primera acostuma a votar la segona.

 4. elur diu:

  Cuanta raó que tens Acollida!!

 5. omar diu:

  Cal ser molt cretí per segrestar un animal del seu hàbitat natural i després, quan molesta, abandonar-lo a la seva sort. Completament d’acord amb l’Acollida. Acollida for president!

 6. nimue diu:

  no sóc capaç d’identificar l’animalet, ho sent, però en qualsevol cas compartisc amb vosaltres la indignació.
  M’ha fet molta peneta el post.

Els comentaris estan tancats.